Formulär för delmedlemmar

Delmedlem

Delmedlemskapet kostar 100 kr. Om du redan är medlem i Svenska Brukshundklubben genom någon annan lokalklubb eller brukshunds-rasklubb. Betala in medlemsavgiften och fyll i formuläret nedan.

Familjemedlem

Familjemedlem kan du bli om någon annan i din familj (boende på samma adress) redan är ordinarie medlem i klubben. Då betalar du 100 kr. Du får ingen egen klubbtidning eller annat utskickat material. Förutom detta får du alla förmåner som en ordinarie medlem har. Uppge namn på den ordinarie medlemmen. Betala in medlemsavgiften och fyll i formuläret nedan.

Inbetalning av medlemsavgiften för del-och familjemedlemmar görs till Bankgiro 605-2906 eller Swish till nummer 1236516272

Kom ihåg att märka betalningen med ditt namn.

Medlemsformulär för delmedlem och familjemedlemmar

OBS fullbetalande medlemmar använder sig utav formulär:

www.brukshundklubben.se/bli-medlem

Delmedlem (100 kr)
Familjemedlem (100 kr)

Svenska Brukshundklubben

Svenska brukshundklubben är en ideell medlemsorganisation för aktiva hundägare, specialklubb i Svenska Kennelklubben och frivillig försvarsorganisation.

Brukshundklubben är en ideell organisation utan politiska eller religiösa kopplingar. Våra huvudsakliga verksamhetsområden är utbildning, tävling samt utveckling av mentalt och fysiskt sunda hundraser.

Ursprunget till Svenska Brukshundklubben startade redan 1918. Då med namnet Svenska Skydds- och Sjukvårdshunden. Vår historia är präglad av hundar i människans tjänst

Svenska Brukshundklubben har idag runt 60 000 medlemmar, närmare 300 lokala klubbar runt om i landet och avelsansvar för ett tjugotal brukshundraser.

Våra medlemmar tränar, tävlar och arrangerar aktiviteter som agility, rallylydnad, bruksprov med spår, sök, rapport och patrull, IGP, IPO-R, lydnad, patrullhundar, räddningshundar, utställningar, kurser för hundägare och långsiktiga avelsarbeten.