KURSER & TRÄNINGAR

Bra att veta innan ni går på kurs

• Din hund ska vara vaccinerad enligt skks rekomendationer, läs dem här
  • Medtag vaccinationsintyg vid kursstart
  • Kläder efter väder, all kursverksamhet sker utomhus
  • Tag med egen vattenskål till hunden, detta pga smittorisken
  • Tag med rikligt med belöning till din hund, i form av godis och leksak. Tänk på att ta en belöning som har högt värde för din hund då det finns mycket distraktioner på klubben
  • Under kurserna och på planen är det du och din hund som gäller.  Hälsa och leka får ni göra efteråt, vänligen respektera detta
  • Använd ett vanligt koppel, alt långlina om det är nödvändigt
  • Och det viktigaste, ställ mycket frågor.  Det är bättre att fråga och verka okunnig än att tiga och förbli det
  • KBKs kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjande och närvarolista rapporteras in med dom uppgifter du lämnar

Pågående Kurser

Aktiviter hos de båda klubbarna har förtur av lokaler och planer, annars är det är alltid fritt fram att vara på klubben och träna, men med vetskap att det kan förekomma skott.  Skotträningen sker dock före 19:30.

OBS om ni ska stå inne på området så parkera bilarna bredvid utegymmet

Temadag Apportering

Varmt välkomna till en heldag med apportering. Apporteringsmomenten innehåller flera delar och detaljer och är ett återkommande moment på tävling med många poäng att hämta. I denna kurs går vi igenom dom olika delarna i momentet.

Max antal är sex personer, först till kvarn!

Kursledare: Caroline Dohse

Datum: 24 April

Tid: 10:00-15:00

Pris: 500 kr och medlemskap i Kopparbergs Brukshundklubb

Plats: Ridhuset vid Narvgården

Narvvägen 22

714 32 Kopparberg

Lilla Koppelskolan

Varmt välkomna till lilla koppelskolan, den korta grundkursen för drag och stressfria promenader som passar både valpen och den äldre hunden.

Koppelträning kan vara en påfrestande del av hundens vardagsträning, men med några få lätta övningar kan promenaden gå från ett jobbigt måste till en trevlig stund med din fyrbenta vän.

Kursledare: Caroline Dohse

Datum: 26/4, 10/5 och 24/5