Detta ingår i ett medlemskap hos Kopparbergs Brukshundklubb

• Tillgång till klubbens aktiviteter och kursutbud
  • 6 nr/år av tidningen Brukshunden
  • Möjligheten att utbilda dig själv och din hund
  • Personförsäkring, ifall något skulle hända dig under våra aktiviteter
  • Rabatt om du försäkrar din hund hos Agria
  • En trevlig gemenskap inom föreningslivet

Övriga förmåner kan du läsa om på Brukshundklubbens hemsida

Läs mer om hur man blir medlem till höger under bilden

Medlemsformulär för delmedlem och familjemedlemmar

Delmedlem (100 kr)
Familjemedlem (100 kr)

Ordinarie medlem

Ordinarie medlemskap kostar 500 kr. Detta är grundmedlemsskapet och passar de som inte har något av de övriga medlemsskapen.

För att bli ordinarie medlem eller medlem i Sveriges hundungdom fyller du i formuläret här;

www.brukshundklubben.se/bli-medlem

Du får en betalningsavi skickad till dig för medlemsavgiften.

Delmedlem

Delmedlemskapet kostar 100 kr. Om du redan är medlem i SBK genom någon annan lokalklubb eller brukshunds-rasklubb.

Familjemedlem

Familjemedlem kan du bli om någon annan i din familj (boende på samma adress) redan är ordinarie medlem i klubben. Då betalar du 100 kr. Du får ingen egen klubbtidning eller annat utskickat material. Förutom detta får du alla förmåner som en ordinarie medlem har. Uppge namn på den ordinarie medlemmen.

Inbetalning av medlemsavgiften för del-och familjemedlemmar görs till Bankgiro 605-2906 eller Swish till nummer 1236516272

Kom ihåg att märka betalningen med ditt namn.

Svenska Brukshundklubben

Svenska brukshundklubben är en ideell medlemsorganisation för aktiva hundägare, specialklubb i Svenska Kennelklubben och frivillig försvarsorganisation.

Brukshundklubben är en ideell organisation utan politiska eller religiösa kopplingar. Våra huvudsakliga verksamhetsområden är utbildning, tävling samt utveckling av mentalt och fysiskt sunda hundraser.

Ursprunget till Svenska Brukshundklubben startade redan 1918. Då med namnet Svenska Skydds- och Sjukvårdshunden. Vår historia är präglad av hundar i människans tjänst

Svenska Brukshundklubben har idag runt 60 000 medlemmar, närmare 300 lokala klubbar runt om i landet och avelsansvar för ett tjugotal brukshundraser.

Våra medlemmar tränar, tävlar och arrangerar aktiviteter som agility, rallylydnad, bruksprov med spår, sök, rapport och patrull, IGP, IPO-R, lydnad, patrullhundar, räddningshundar, utställningar, kurser för hundägare och långsiktiga avelsarbeten.