BLI MEDLEM
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Genom ett medlemskap i Kopparbergs Brukshundklubb blir du automatiskt medlem i Svenska Brukshundklubben med möjlighet att nyttja dessa förmåner

 

Tidningen Brukshunden hem i brevlådan 6 gånger per år

Försäkring, ifall något skulle hända dig under våra aktiviteter

Möjlighet till rabatt på din hundförsäkring hos Agria

Möjlighet till prisvärda sakförsäkringar genom Watercircle

 

Ordinarie medlemskap 500:-

 

Delbetalande 100:-

(Om du har ett ordinarie medlemskap i någon annan av SBK´s lokalklubbar eller SBK´s rasklubbar)

 

Familjemedlem 100:-

(Om någon annan i familjen är fullbetalande medlem i Kopparbergs Brukshundklubb)

 

 

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har idéer eller vill hjälpa till vid aktiviteter och tävlingar!

 

För att bli medlem så betalar du in medlemsavgiften på vårt bankgiro 605-2906, var vänlig och märk inbetalningen som medlemsavgift samt ditt namn.

 

Fyll sedan i formuläret nedanför så vi får in dina uppgifter till medlemsregistret.

Svenska Brukshundklubben

 

Svenska brukshundklubben är en ideell medlemsorganisation för aktiva hundägare, specialklubb i Svenska Kennelklubben och frivillig försvarsorganisation.

 

Brukshundklubben är en ideell organisation utan politiska eller religiösa kopplingar. Våra huvudsakliga verksamhetsområden är utbildning, tävling samt utveckling av mentalt och fysiskt sunda hundraser.

 

Ursprunget till Svenska Brukshundklubben startade redan 1918. Då med namnet Svenska Skydds- och Sjukvårdshunden. Vår historia är präglad av hundar i människans tjänst

 

Svenska Brukshundklubben har idag runt 60 000 medlemmar, närmare 300 lokala klubbar runt om i landet och avelsansvar för ett tjugotal brukshundraser.

 

Våra medlemmar tränar, tävlar och arrangerar aktiviteter som agility, rallylydnad, bruksprov med spår, sök, rapport och patrull, IPO, IPO-R, lydnad, patrullhundar, räddningshundar, utställningar, kurser för hundägare och långsiktiga avelsarbeten.