Detta ingår i ett medlemskap hos Kopparbergs Brukshundklubb

Övriga förmåner kan du läsa om på brukshundklubbens hemsida.

Ordinarie medlemskap (500 kr)
Delmedlem (100 kr)
Familjemedlem (100 kr)

Ja

För att bli medlem i Kopparbergs BK behöver du betala in medlemsavgiften till vårt bankgiro. Beroende på vilken typ av medlemsskap du vill ansöka om hos oss behöver vi lite olika information. Läs mer om de olika medlemsskapen nedan och vad respektive medlemsskap kostar.

Inbetalning av medlemsavgiften görs till Bankgiro 605-2906, kom ihåg att märka betalningen med ditt namn.

Ordinarie medlem

Ordinarie medlemskap kostar 500 kr. Detta är grundmedlemsskapet och passar de som inte har något av de övriga medlemsskapen.

Delmedlem

Delmedlemskapet kostar 100 kr. Om du redan är medlem i SBK genom någon annan lokalklubb eller brukshunds-rasklubb.

Familjemedlem

Familjemedlem kan du bli om någon annan i din familj (boende på samma adress) redan är ordinarie medlem i klubben. Då betalar du 100 kr. Du får ingen egen klubbtidning eller annat utskickat material. Förutom detta får du alla förmåner som en ordinarie medlem har. Uppge namn för den ordinarie medlemmen.

Svenska Brukshundklubben

Svenska brukshundklubben är en ideell medlemsorganisation för aktiva hundägare, specialklubb i Svenska Kennelklubben och frivillig försvarsorganisation.

Brukshundklubben är en ideell organisation utan politiska eller religiösa kopplingar. Våra huvudsakliga verksamhetsområden är utbildning, tävling samt utveckling av mentalt och fysiskt sunda hundraser.

Ursprunget till Svenska Brukshundklubben startade redan 1918. Då med namnet Svenska Skydds- och Sjukvårdshunden. Vår historia är präglad av hundar i människans tjänst

Svenska Brukshundklubben har idag runt 60 000 medlemmar, närmare 300 lokala klubbar runt om i landet och avelsansvar för ett tjugotal brukshundraser.

Våra medlemmar tränar, tävlar och arrangerar aktiviteter som agility, rallylydnad, bruksprov med spår, sök, rapport och patrull, IPO, IPO-R, lydnad, patrullhundar, räddningshundar, utställningar, kurser för hundägare och långsiktiga avelsarbeten.