KURSER & TRÄNINGAR

Det är alltid fritt fram att vara på klubben och träna, men med vetskap att det kan förekomma skott. Skotträningen sker dock före 19:30.

Kurser & Träningar

Barkmarksdrag

Under våren och hösten finns det möjlighet att vara med och träna drag, både på hjul och löpning.

Har du intresse för att vara med och träna eller lära dig mer om drag, skicka ett mejl.

Agility & rallylydnad

För dig som vill träna agility och rallylydnad. Hindren till agilityn tas fram igen till sommaren och rallyskyltarna tas fram vid behov.

Klicka här för att skicka mejl om du är intresserad.

Spårträningsgrupp

Det är alltid roligare och nyttigare att träna tillsammans med någon även om det är en gren där man i praktiken kan träna själv. Om intresse finns så finns möjlighet att starta en grupp. Vill du vara med i den gruppen så skicka ett mejl.

Sökträningsgrupp

Ska man träna sök så måste man vara några stycken. Om intresse finns så finns det möjlighet att starta en grupp. Skicka ett mejl om du vill vara med.

Under träningskvällar vid klubben står naturligtvis kaffepannan på och något gott finns till. Medlemmar från andra lokalklubbar och rasklubbar är mycket välkomna till oss!